Servicii

Fie că vorbim despre case sau apartamente, despre spaţii generoase sau spaţii în care fiecare metru pătrat trebuie exploatat, vă ajutăm cu experienţa, cunoştinţe, atenţie si dedicare să transformăm o locaţie într-o locuinţă cu personalitate, în care elementele interioare sunt în armonie între ele, cu spaţiul şi cu beneficiarul. Adaptăm spaţiul la viaţa celui ce îl locuieşte sau îl va locui, ţinând cont de preferinţe, de profesie, de pasiuni, de hobby-uri, de copii si de orice alt element care adaugă „sare şi piper” amenajării.

În cazul de fată, ne reorientăm şi lăsăm beneficiarul pe plan secund, luând direct în calcul clientul, care, în multe situaţii este un personaj colectiv. Încercăm să găsim cele mai bune răspunsuri la întrebările: „Cine este clientul?”, „De ce vine aici?”, „Ce vrea sa găsească?” şi astfel conturăm un spaţiu care devine cu usurintă un loc unde clientul se intoarce cu drag.

Copiii sunt un domeniu aparte, cu care nu ne permitem să ne jucăm dar care implică multă joacă. Alegem cu grjă fiecare obiect si fiecare culoare, având mereu în minte că tot ce îi înconjoară pe cei mici reprezintă mijloace de dezvoltare, de cunoaştere pe sine şi a mediului înconjurator. Fiecare element din preajma copilului va influenţa în viitor într-o oarecare măsură personalitatea şi postura acestuia.

Deşi suntem bombardaţi din toate părţie de produse de serie gata facute, care mai de care mai deosebite şi bine puse in valoare, nu de puţine ori simtim că nu găsim exact ce avem nevoie, sau că e loc de mai bine. Pentru obiecte cu poveste şi cu greutate, care să raspundă exact dorinţelor noastre şi care să vă înnobileze spaţiul, noi vă ascultăm, concepem şi apoi dăm viaţa celor mai râvnite piese de mobilier sau de iluminat.