amenajare-design-living-cosy-balcon-modern-plante
amenajare-design-living-cosy-balcon-modern-plante plan
amenajare-design-living-cosy-balcon-modern-pian
amenajare-design-living-cosy-balcon-modern-plante-lumini
amenajare-design-hol-intrare-oglinda-modern-lemn
amenajare-design-dormitor matrimonial-cosy-fotografii-modern-lucios
amenajare-design-dormitor matrimonial-cosy-fotografii-modern-lucios plan
amenajare-design-dormitor matrimonial-cosy-fotografii-modern
amenajare-design-dormitor matrimonial-cosy-comoda-modern-lucios
amenajare-design-bucatarie-sticla printata-tapet-modern-usa glisanta
amenajare-design-bucatarie-sticla printata-tapet-modern
amenajare-design-bucatarie-flori-tapet-modern
amenajare-design-birou-camera oaspeti-tapet-modern-plan
amenajare-design-birou-camera oaspeti-tapet-modern
amenajare-design-birou-camera oaspeti-tapet-contemporan-modern
amenajare-design-birou-camera oaspeti-tapet-canapea extensibila-modern
amenajare-design-birou-camera oaspeti-modern

Cu destul de puţine concluzii trase la primele discuţii, am plecat la treabă. Deşi poziţionarea şi volumul de mobilier au fost agreate din prima, nu am intrat direct pe aceeaşi lungime de unda cu proprietarii la stilul pe care l-am ales pentru amenajare. Dar, fără panică, ne-am reglat rapid, jucându-ne cu alte tonuri de culori si texturi. Întotdeauna, când există comunicarea potrivită, rezultatul va fi câştigător pentru ambele părţi.

Am renunţat la ideea de blacon (mai avem unul în dormitor), şi l-am transformat într-un apendice al livingului, exploatând spaţiul cât de bine s-a putut. Am lăsat loc de plante şi am creeat  loc de depozitare pe partea stangă, apoi, tot din plante şi câteva becuri decorative presărate printre ele, am creat legătura între cele doua spaţiii despărţite de grinda destul de prezentă vizual. Am ales să ne folosim de bucata de perete ramasă sub fosta rama de geam, transformând-o în suport pentru un blat de bar şi să aducem în poveste două scaune înalte. Cu toate că avem deja 2 locuri de stat, nu am renunţat la mini canapeaua pentru cafeaua de dimineaţa sau pentru o discuţie privată în timpul viitoarelor petreceri.

Pentru bucătarie am ales culori calde şi fibră de lemn, iar detaliul care nu va trece neobservat va fi sticla printată dintre blatul de lucru si corpurile suspendate.

Dormitorul matrimonial îl păstrăm cald şi elegant, iar cele cateva baghete de pe peretele cu patul în care se pot aseza diverse imagini dragi, fac spaţiul foarte uşor de personalizat.

Dormitorul secundar, având destinaţii multiple, este o camera care preia diverse funcţii: camera de oaspeţi, birou pentru o persoana, birou pentru 2 persoane şi, în cazul în care I se va atribui si funcţia de camera de copil, cu foarte mici intervenţii, va fi aptă să raspundă cu “braţele deschise” şi acestei provocări.