design-amenajare-garsoniera-modern-1
design-amenajare-garsoniera-modern-2
design-amenajare-garsoniera-modern-3
design-amenajare-garsoniera-modern-4
design-amenajare-garsoniera-modern-5
design-amenajare-garsoniera-modern-6
design-amenajare-garsoniera-modern-7
design-amenajare-garsoniera-modern-8
design-amenajare-garsoniera-modern-9
design-amenajare-garsoniera-modern-10
design-amenajare-garsoniera-modern-11
design-amenajare-garsoniera-modern-12
design-amenajare-garsoniera-modern-13
design-amenajare-garsoniera-modern-14
design-amenajare-garsoniera-modern-15
design-amenajare-garsoniera-modern-16
design-amenajare-garsoniera-modern-17

“De la inceput va spun: sunt un client dificil, sceptic si voi pune extrem de multe intrebari. Totusi, am nevoie de putin ajutor, ca nu stiu de unde sa incep si imi e groaza de toata nebunia care va urma. Am amanat cat am putut de mult momentul, dar in final mi-am luat inima in dinti si am zis ca e timpul sa intru in hora. Chit ca nu prea am timp si ca nu-mi petrec prea multe ore acasa, as vrea totusi ca atunci cand ajung, sa gasesc linistea si  relaxarea unui camin.”

Cu mare bucurie am primit provocarea transformarii unui spatiu mechin si invechit de timp, intr-un spatiu primitor, luminos, jucaus si nu in ultimul rand functional. Camera, care acum inglobeaza si bucataria, impreuna cu holul, aduna doar 26 mp in care am reusit sa facem loc pentru toate, Am pus alaturi culori deschise, lemn natur, forme simple si ne-am jucat cu accente de culoare si lumina pentru o atmosfera calduroasa, masculina si vesela.

A fost un proiect la care am lucrat cu cea mai mare placere si cu cea mai mare rabdare. Am raspuns cu zambetul pe buze la toate intrebarile, pe rand,  si asteptam cu mare curiozitate urmatoarele intrebari, fie ca erau  cateva, fie ca alcatuiau o lista lunga, bine gandita si organizata. Am invatat multe din proiectul asta si, desi cu multe peripetii, finalul a fost sarbatorit cu bomboane cu lichior si sincere strangeri de mana.

I am message box. Click edit button to change this text.