office_design_verde_telekom
office_design_telekom_verde_magenta
office_design_magenta_telekom
office_design_ relax_contemporaryart_colors_magenta_telekom_hamac
office_design_ relax_contemporary_art_colors_magenta_telekom
office_design_ relax_contemporary art_colors_magenta_telekom_scaune
office_design_ relax_contemporary art_colors_magenta_telekom
hamac_sala_relaxare_telekom_magenta
green_office_telekom
bucatarie_vedere_telekom_design_magenta
bucatarie_telekom_design_magenta
bucatarie_telekom
bucatarie_magenta_telekom_design
birou_verde_telekom_magenta
asteptare_magenta_telekom
apus_verde_magenta_office_telekom
apus_office_telekom_magenta
terasa_vedere_relax_telekom_magenta
terasa_relaxare_telekom_magenta
terasa_relax_telekom_magenta
telekom_primire_magenta_logo
telekom_asteptare_magenta
sala_relaxare_telekom_mangenta_hamac
sala_relaxare_telekom
sala_relaxare_magenta_telekom_vedere
sala_primire_telekom_logo_office_design_magenta
sala_conferinte_telekom_magenta_design
prin_geam_telekom
primire_telekom_logo_magenta
office_telekom_magenta_green
office_openspace_telekom_magenta
office_magenta_telekom

Totul a inceput cu multe nopti nedormite si lucru intens la propunerea care ne-ar fi putut aduce ok-ul pentru amenajarea minunatului spatiu din Timisoara. Cu destul de mult entuziasm si ceva seriozitate, am construit conceptul in spatele catorva cuvinte cheie (“relax”, “create”, “share”.”millenials”.”coolness”), folosindu-ne de culorile de brand si nu in ultimul rand in directa dependenta de nevoile clientului. Am creat in mare zonele de interes si, cum era de asteptat, am ales sa dezvoltam zona de relaxare- piesa de rezistenta a spatiului.
Hotarand sa renuntam la clasicele birouri drepte, am creat, speram noi, o altfel de “atmosfera de corporatie” prin contururile curbe ale insulelor care aduna fiecare 8-9 posturi de lucru. La nivelul pardoselii am imbinat organic cele trei finisaje alese, pastrand mocheta msgenta in zonele cele mai circulate.
O idee cu care am atras atentia si pe care mai tarziu am implementat-o cu success, a fost aceea de a aduce arta contemporana in spatiul nostru altfel. Dorim sa starnim interesul tinerilor angajati catre arta contemporana, catre artisti, catre creatie. Dorim sa ii facem mai receptivi la ceea ce ii inconjoara, sa ii stimulam prin imagini sa devina constienti de mai multe forme ale frumosului daca putem spune asa Am dedicat un perete din zona de relaxare artistilor care vor sa isi imprime un episod al artei lor o perioada de 6 luni-un an in Birourile de la etajul 6. Spatiul isi va schimba infatisarea si personalitatea odata cu fiecare artist care ii va trece pragul si isi va lasa amprenta pe peretele pregatit de schimbare.
In zona de relaxare am indraznit sa ocupam o suprafata importanta cu o canapea modulara, extrem de moale si confortabila, care poate gazdui destul de multe persoane in acelasi timp. Spatiul se poate foarte usor adapta de la zona de citit, de stat la povesti, de uitat la filme sau de lucru tolanit cu laptopul in brate, in spatiu de conferinte/prezentari/cursuri. Toate volumele se pot reorganiza foarte usor, astfel sa raspunda cat mai bine cerintelor activitatii care se desfasoara in diferite momente. Pentru cei care vor sa isi desprinda picioarele de pe “pamant” am introdus in scena hamacul. Avem convingerea ca nu strica sa ne mai leganam din cand in cand. Daca prindem o dimineata cu mult soare in hamac, este foarte posibil sa uitam pentru o clipa ca suntem la birou. Deconectarea e benefica si creste creativitarea si productivitatea.
Cu incredere in idei si o prezentare entuziasta a acestora am cucerit audienta cu povestile de mai sus.
Am profitat de faptul ca este un spatiu foarte luminos si am integat in fiecare insula o zona verde, astfel reusind sa tinem fresh atmosfera din birouri.
Daca toate cele de mai sus nu ar fi putut face pe toata lumea fericita, cireasa de pe tort este faptul ca suntem la ultimul etaj al cladirii si ne facem de cap pe o terasa mai mare de 150mp cu o priveliste superba asupra centrului Timisoarei.