ETAPELE PROIECTULUI

  • PASUL 1
  • PASUL 2
  • PASUL 3

Este pasul cel mai important, pentru că aici ne cunoaștem și punem bazele proiectului. Ne uităm pe poze, stabilim stilul, alegem atmosfera și ne familiarizăm cu nevoile, pasiunile și stilul de tău viață. Aducem în discuție eventualele modificări de compartimentare, ridicam probleme la care nu te-ai gandit și le ascultăm pe cele deja existente

Facem releveul, organizăm spațiul, rezolvăm problemele apărute până acum (restul le rezolvăm pe șantier pentru că sunt probleme care apar pe parcurs), realizăm prima variantă de proiect 2d și alegem cateva imagini care să te bage în atmosfera viitorului tău spațiu, așa cum ne-ai inspirat în dicuția inițială. Cizelăm firul amenajării și ne concentrăm către etapa urmatoare.

Ne dăm frâu liber imaginației, punem la un loc toate informațiile pe care le-am adunat, alegem cu grijă fiecare obiect și punem la punct toate detaliie funcționale și estetice, concluzionând cu simulări 3D care să te poată familiariza cu noul tău spațiu. Când stabilim că nu mai e loc de modificări în proiect, lăsăm loc urmatoarei etape: REALIZAREA PROIECTULUI sau ȘANTIERUL cum ne place noăa sa îi spunem Să înceapă distracția!

CE SPUN CLIENTII