Alte proiecte

Suntem MDK2 Studio, echipa de designeri de interior care îți oferă soluții ingenioase pentru amenajările pe care le ai în plan.

Design de interior, de la concept la producție

Design de interior, de la concept la producție

Pasiunea pentru domeniul amenajărilor interioare și experiența pe care am format-o începând cu anul 2010 ne-au ajutat să realizăm proiecte reușite. Oferim clienților noștri opțiuni de amenajări creative și adaptate nevoilor fiecăruia, după care le punem în practică, oferind consultanță pe șantier, în timpul lucrărilor.

Designul unei încăperi are capacitatea de a influența atmosfera, astfel că fiecare element al amenajării interioare trebuie să se afle în armonie: obiectele de decor, mobila și corpurile de iluminat.

De-a lungul timpului, unul dintre obiectivele noastre a fost să livrăm materiale de calitate, însemnând proiecte gândite din perspective diferite, abordări creative din partea noastră, dar în același timp în concordanță cu dorințele clienților.

Amenajăm creativ grădini și terase

Zona verde a casei tale poate să devină locul preferat de relaxare. Îți creăm o oază de liniște pentru tine și familia ta, amenajând grădina sau terasă pe placul vostru.

Realizăm designul sălilor de cățărat

Pentru sălile de cățărat avem în vedere organizarea și planificarea spațiului, amenajarea zonei de recepție și crearea unui design armonios.

Creăm proiectul camerelor copiilor

Pentru camerele copiilor obiectivul nostru este să gândim un design care să le stimuleze creativitatea, atenția și să îi ajute în dezvoltarea ulterioară.

Realizăm designul terasei și grădinii tale, cu focus pe crearea unui spațiu optim pentru relaxare<br />

Realizăm designul terasei și grădinii tale, cu focus pe crearea unui spațiu optim pentru relaxare

Dacă ai un spațiu exterior, bucură-te din plin de oportunitățile pe care ți le oferă! Îți oferim consiliere și servicii personalizate de design prin care te ajutăm să construiești de la 0 un spațiu confortabil și estetic.

Alături de piesele de mobilier, pavaje și decor, profităm din plin de vegetație atunci când gândim designul grădinii și terasei. Cu ajutorul colaboratorilor noștri peisagiști, alegem cele mai potrivite variante de plante pentru gradina sau terasa ta.

Contactează-ne pentru a realiza împreună un spațiu de relaxare la tine acasă!

Vrei să începi un nou proiect
de design interior?

Hai să vorbim
Ne ocupăm de designul interior al sălilor de cățărat, cu atenție la fiecare detaliu

Ne ocupăm de designul interior al sălilor de cățărat, cu atenție la fiecare detaliu

Sălile de escaladă sunt unele dintre locurile preferate ale copiilor, dar și ale adulților. Amenajarea pe care o gândim are în centru crearea unui design unitar, organizat și care avantajează fiecare colțișor al sălii.

Designul interior înseamnă mai mult decât un spațiu amenajat estetic. La MDK2 Studio punem accent pe crearea unui design practic, sigur și ajustat tipului de proiect la care lucrăm.

Amenajăm camere pentru copii, adaptate vârstei și personalității acestora

Camerele pentru copii sunt mai mult decât simple spații pe care trebuie să le amenajăm estetic.

Acestea sunt încăperi importante pentru cei mici, fiindcă aici își creează unele dintre primele amintiri, aici cresc și se formează.

Designul interior pentru camerele de copii poate fi gândit astfel încât să se potrivească anumitor etape din dezvoltarea acestora.

În funcție de cerințe, designul poate să fie adaptat vârstei actuale a micuților, fie poate fi un design multifuncțional.

Designul camerei copilului tău îl poate ajuta pe cel mic să își permită să fie el însuși și să se simtă mai confortabil.

Conceptul din spatele proiectului de design pentru camera copilului este special gândit astfel încât să se potrivească micuțului tău.

Acceptăm orice provocare de design interior

Serviciile de design interior pe care ți le oferim vin ca urmare a pasiunii noastre pentru acest domeniu. Suntem o echipă tânără și în conformitate cu tendințele și tot ce este nou, obiectivul nostru fiind livrarea unui proiect calitativ și conform nevoilor clienților la timp.

Punem accent pe ergonomie și crearea unui design interior potrivit atât spațiului în sine cât și celor care se vor bucura de el. Ținem cont întotdeauna de dorințele tale și ne ocupăm de designul interior având la bază studii în domeniu.

Ai nevoie de un designer de interior pentru unul dintre proiectele tale? Apelează la MDK2 Studio și fii pregătit să transformi camera copilului, grădina, terasa sau o altă încăpere pe care o ai la dispoziție într-un spațiu modern și ergonomic!

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri