Despre noi

Suntem MDK2 Studio, echipa de designeri de interior care îți transformă casa, biroul sau restaurantul într-un spațiu ergonomic, estetic și adaptat nevoilor fiecărui domeniu, fie el rezidențial, corporatist sau HoReCa.

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Când vine vorba despre design interior, cel mai mult îmi plac provocările. Îmi folosesc creativitatea în cele mai diverse forme și încerc întotdeauna să găsesc soluții eficiente pentru fiecare încăpere pe care o amenajăm. La nivel de echipă, mă ocup de dezvoltarea conceptului și de partea tehnică a proiectului. Atunci când lucrez la un proiect de design interior, cel mai important este să înțeleg clientul, astfel încât să îmi pot ajusta ideile dorințelui acestuia. Am ales să fiu designer de interior din pasiune pentru domeniu și din dorința de a crea amenajări armonioase și adaptate pentru fiecare client!

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Activez în domeniul designului interior de 11 ani și continui cu același entuziasm și astăzi să mă ocup de amenajări interioare. În spatele fiecărui proiect de design interior reușit stau înțelegerea exactă a dorințelor clientului și realizarea corectă a părții tehnice. Ceea ce îmi place cel mai mult la proiectele de design interior este să păstrez o comunicare eficientă cu fiecare client și să înțeleg oamenii și poveștile lor. Domeniul designului interior este intrigant și captivant, motiv pentru care depun efort, timp și interes să livrez, alături de Cătălina, proiecte ergonomice și ingenioase.

Vrei să amenajăm
un spațiu împreună?

Hai să vorbim
Suntem o echipă de designeri de interior omogenă

Suntem o echipă de designeri de interior omogenă

Fiecare proiect la care lucrăm este abordat din perspective diferite, având de fiecare dată alternative dintre care să alegi. Fiind o echipă consolidată în timp, ne completăm reciproc și livrăm propuneri variate în ceea ce privește amenajarea interioară a spațiului pe care ni-l pui la dispoziție.

Gândim proiecte echilibrate, în care ergonomia și adaptabilitatea sunt un must. Vrem să îți oferim cea mai bună variantă de design interior, potrivită stilului tău de viață!

Oferim servicii de design interior și consiliere

Oferim servicii de design interior și consiliere

La MDK2 Studio îți oferim servicii complete de design interior, însemnând analizarea spațiului pe care urmează să îl amenajăm și, mai apoi, realizarea unor variante de proiecte 2D ca să vedem dacă ideile noastre coincid.

Ne consultăm cu tine privind eventualele modificări și concluzionăm cu simulări 3D care să te poată familiariza cu noul tău spațiu. Ulterior, ne deplasăm pe șantier și ne asigurăm că toate modificările au loc conform planului stabilit împreună.

Acceptăm provocarea ta de design interior

Acceptăm provocarea ta de design interior

Spunem „Da!” cu zâmbetul pe buze proiectelor îndrăznețe care au nevoie de opțiuni ingenioase în ceea ce privește designul interior. Vedem cu ochi experimentați spațiul pe care dorești să îl amenajezi și acest fapt ne permite să gândim în ansamblu care este cea mai bună variantă de design potrivită casei, biroului sau terasei tale.

Acordăm atenție tuturor detaliilor și căutăm întotdeauna să creăm armonie în design, îmbinând cerințele clientului cu ideile noastre, conturate după cei peste 10 ani de experiență în domeniu.

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri