Carol Residence

În locuința pe care am amenajat-o am abordat o cale de mijloc între stilurile complet diferite ale soților: clasic baroc și modern minimalist.

 • Client:
  Persoană fizică
 • An:
  2021
 • Locație:
  București
 • Suprafață:
  95 mp – apartament 4 camere
Carol Residence

Fotografii: Sabin Prodan

Acest apartament este special conceput pentru o familie cu un copil. A rezultat un apartament elegant cu finisaje de calitate în care am integrat dorințele ambilor soți. Am ales să spargem peretele între dormitorul matrimonial și baie pentru continuitate și pentru un efect armonios pe care clientul și-l dorea.

În dormitoare am optat, pentru un plus de eleganță, pentru parchet afumat de stejar într-o culoare închisă și am alternat finisajele lucioase și mate atât pentru pardoseală și pereți, cât și pentru mobilă. 

Atmosfera generală este ușor rece datorită nuanțelor de gri care predomină în apartament, însă este în același timp confortabilă, datorită elementelor de mobilier moale, luminilor calde și decorațiunilor.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri