Certion

 • Client:
  Persoana Juridica
 • An:
  2022
 • Locație:
  Poiana Brasov/Olimp
 • Suprafață:
  350 mp
Certion

Certion este un dezvoltator important în România cu locații premium la Poiana Brasov și Olimp. Noi am avut plăcerea să amenajăm birourile de vanzări. În proiectul de amenajare – Certion – sălile de ședință au fost personalizate pentru locațiile pe care le reprezintă. Am folosit accente luxury – auriu și gri si finisaje premium si am umplut spațiul cu plante verzi ce aduc prospețimea naturii în interior.

Ideea a fost să creăm un ambient cu o eleganță discretă ce integrează note retro și elemente contemporane. Am folosit finisaje premium, accente de auriu și negru și plante verzi ce umplu spațiul și aduc prospețimea naturii in interior.

Recepția are un rol esențial pentru prima impresie. Și pentru că aceasta este cartea de vizită a oricărui business, noi credem că orice spațiu de birouri are nevoie ca zona în care se pășește prima data și care servește și ca spațiu de așteptare sa fie primitoare, confortabilă și să redea valorile companiei.

Dacă studiile zic că ne petrecem o treime din viață la birou, ce-ar fi să petrecem acest timp în spații de lucru prietenoase, care să ne inspire?

Pentru cafeterie am păstrat o atmosferă cosy cu mobilier funcțional, simplu, ce invită la socializare în pauze.

Pe lângă avantajul financiar, birourile deschise pot fi un spațiu în care angajații colaborează rapid și eficient, schimbă idei și sunt mai fericiți. Iar dacă studiile spun asta, noi am ales să folosim tonuri neutre cu lumini calde și pete de culoare ce se imbina echilibrat cu lumina naturala.

De la întâlniri One-On-One, interviuri și până la ședințe, conferințe și discuții cu potențiali clienți (sau cu cei deja existenți), sălile de ședință sunt esențiale pentru coordonarea și organizarea unui business.

Pentru meeting room Olimp am ales să păstrăm spiritul de echipă prezent prin integrarea unui perete din sticlă ce delimitează spațiul în care se iau deciziile importante fără ca acesta să excludă.

Pentru meeting room Brașov am delimitat spațiul în care se iau deciziile importante cu un perete transparent pentru a păstra spiritul de echipă prezent.

Am acoperit pereții parțial cu panouri din lemn pentru a da încăperilor un aspect plăcut și pentru o ambianță cosy.

Biroul managerului are un design simplu, aliniat la cromatica proiectului, cu accente luxury – auriu și gri, finisaje premium și plante verzi ca element fresh al naturii.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri