Chalet

  • Client:
    Persoana Fizica
  • An:
    2022
  • Locație:
  • Suprafață:
Chalet

Un proiect cu elemente reci ce se îmbină armonios cu cele calde din lemn în care bugetul ne-a permis să facem alegeri îndrăznețe, luxoase. Corpurile de iluminat grafice și mobilierul italian întregesc interiorul premium al acestei vile.

Proiect in colaborare cu HTOArchitecture & Engineering
Mobilier living: SANGIACOMO
Mobilier baie: Cerasa
Canapeaua: Ditre Italia
Măsuță de cafea: MyHome
Spoturi: Aldo Bernardi

Pentru living, pe lângă pardoseala din lemn, avem mai multe elemente din materiale naturale.

Unul dintre pereți l-am placat cu lambriu din lemn masiv pentru o atmosferă cosy și pentru a aduce cât mai multe elemente din natură la interior.

În zona de dining am folosit corpuri de iluminat grafice.
Mobilierul folosit este premium și provine de la producători Italieni.

Canapeaua de la ‘Ditre Italia’ este foarte confortabilă și este singurul element care aduce culoare in acest ambient neutru.

Bucătăria este un spațiu complex, o mașinărie care trebuie să funcționeze pe toate planurile. Vrem un flux bun, dotări care sa răspundă tuturor cerințelor, materiale care se curăță ușor, suficient spațiu de depozitare și nu în ultimul rând să te primească și să te bucure vizual, având în vedere că ne petrecem o importantă parte din zi în aceasta zonă.

 

Am dorit ca bucătăria sa fie un spațiu deschis și primitor, cu ambient prietenos cu deschidere către living și zona de dining. Parte din pardoseală este terrazzo, continuată de lemn masiv. Eleganța lemnului este pusă în valoare de elemente metalice pe care le regasim in mobilierul de bucătărie.

Una din bai este amenajată simplu, cu puține elemente. Am ales să profităm de tehnologia avansată și am folosit un tapet special pentru zonele umede, astfel am obținut un perete de efect.

 

Ca să nu încărcam vizual, am optat pentru un mobilier tot din lemn masiv, la fel ca placarea de pe plafon. Restul băii este finisată neutru, cu o placare ceramică gri.

În zona de duș avem unul dintre pereți placat cu oglindă antichizată.

 

Am dorit o baie luminoasă cu un perete de contrast. În antiteză cu marmură albă și griul închis, blatul de lemn încălzește atmosfera.

 

Mobilierul din baie poartă semnătura Cerasa (radiatorul negru și lavoarul monobloc de sine stătător), design italienesc.

 

Proiecte similare:

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri