Horeca, Birouri

În domeniul HoReCa și birouri amenajăm spațiile cu focus pe ergonomie și estetică, adaptându-ne specificului fiecărui business

Designul interior este un must pentru domeniul HoReCa și pentru clădirile de birouri

Designul interior este un must pentru domeniul HoReCa și pentru clădirile de birouri

Modul în care este amenajat un spațiu influențează direct cum se simt clienții sau angajații. 

La MDK2 Studio ne ocupăm de amenajarea spațiilor businessurilor mici și mari, având până acum în portofoliu proiecte precum:

  • office-uri;
  • spații de primire pentru clinici;
  • clinici stomatologice;
  • baruri, cafenele, cofetării;
  • sală de cățărat.

Creăm design interior
personalizat

Identitatea vizuală a business-ului tău se va regăsi în fiecare colțișor din clădire. Integrăm culorile și logo-ul companiei la locul potrivit.

Respectăm
cerințele
clientului

Fiecare business în parte are propriile rigori, astfel că realizăm amenajarea interioară conform criteriilor oferite de tine.

Realizăm
proiecte
îndrăznețe

Creăm proiecte de design interior creative și aducem un plus de personalitate fiecărui loc în parte. Următorul poate fi al tău!

De ce ai nevoie de MDK2 Studio pentru amenajarea locațiilor din domeniul HoReCa și birouri?

De ce ai nevoie de MDK2 Studio pentru amenajarea locațiilor din domeniul HoReCa și birouri?

  1. Modul în care este amenajată locația influențează productivitatea angajaților și decizia clienților de a reveni sau nu la hotelul, restaurantul sau cafeneaua ta.
  2. Pentru HoReCa, tipul de design interior adoptat are rolul de a atrage categoria de oameni care vrei să se transforme în clienții tăi.
  3. Pentru birouri, designul interior înseamnă mai mult decât aranjarea meselor și scaunelor, ci presupune amenajarea spațiilor în așa fel încât angajații să se simtă într-un mediu confortabil și adaptat activității lor.

Gândim, realizăm și implementăm
proiecte de design interior inovative

Hai să vorbim
Amenajarea spațiilor pentru locațiile din HoReCa influențează succesul afacerii tale

Amenajarea spațiilor pentru locațiile din HoReCa influențează succesul afacerii tale

Dacă ești la început de drum și îți dorești ca afacerea ta să porneacă cu dreptul, investește în amenajarea locației pentru a te asigura că există, pentru început, un punct de atracție: modul în care arată spațiul respectiv. 

Chiar și pentru locațiile cu vechime o reamenajare se concretizează cu un important boost din partea clienților, fiindcă demonstrezi că businessul tău se respectă și își respectă și clienții, căutând să ofere cele mai bune condiții.

Te putem ajuta să dai o formă locației tale din domeniul HoReCa, reușind să îmbini ideile tale cu așteptările, dorințele și nevoile clienților!

Designul de interior al clădirii de birouri crește nivelul de credibilitate al afacerii tale

Clădirile de birouri sunt imaginea business-ului tău. Modul în care arată și în care sunt amenajate poate influența cât de serios ești văzut de angajați, parteneri, colaboratori sau posibili investitori.

Este important să pui accent pe designul interior, asigurând astfel armonia și fluiditatea spațiilor pentru birouri sau sălilor de conferințe.

La MDK2 Studio ne concentrăm pe organizarea eficientă a spațiilor pentru birouri, astfel încât angajații tăi să lucreze într-un mediu estetic, care le stimulează productivitatea și nivelul de implicare.

Amenajarea clădirile de birouri înseamnă alegerea unui concept și a unor elemente de design potrivite pentru afacerea ta și branding-ul acesteia.

Vrei să-ți îmbunătățești designul interior al spațiilor pentru birouri? Suntem gata pentru orice provocare și așteptăm cu nerăbdare să ne ocupăm de amenajarea spațiului disponibil din clădirea ta.

Scopul nostru este să implementăm tehnicile de design interior ergonomic și adaptat pentru a le oferi un aspect fresh clădirii de birouri!

Design interior ergonomic în domeniul HoReCa și birouri!

Adaptarea designului interior în funcție de specificul business-ului tău este punctul nostru forte când vine vorba despre amenajări.

Ne dorim ca angajații din birouri să își poată realiza eficient atribuțiile într-un mediu optim și confortabil, iar clienții din domeniul HoReCa să revină cu drag la locația ta.

Aceste obiective pot fi îndeplinite cu ajutorul unui design interior eficient!

Ia legătura cu noi pentru a lucra împreună la succesul afacerii tale!

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri