Chic Studio

Un studio mic situat într-un complex nou, aproape de centrul orașului.

 • Client:
  Persoană fizică
 • An:
  2020
 • Locație:
  București
 • Suprafață:
  35 mp
Chic Studio

Deoarece este un spațiu foarte mic și proprietarul avea foarte multe cerințe, acesta a decis sa apeleze la serviciul de design specializat ca să  reușească să integreze în interior tot ce și-a propus. 

A fost important să separăm cu un perete zona de dormit și zona de zi. Am realizat aceasta separare cu un perete de sticla care sa nu ocupe nici din spațiu și nici din lumină. A fost necesar să mutăm câțiva centimetri ușa de la bucătărie pentru a putea realiza ce ne-am propus.

În dormitor am integrat  un dulap, o noptieră și un pat de 140 cm lățime care poate acomoda fără probleme 2 persoane. Am compensat lipsa spațiului cu un tapet colorat. Ieșirea pe terasa se face prin dormitor.

Biblioteca pentru cărți am pozitionat-o la nivelul tavanului ca să nu ocupe din spațiul util și am continuat-o în ambele camere pentru a crea unitate între zone. Partea de jos a peretelui despărțitor am tapițat-o ca sa fie o mai bună izolare fonică între zona de birou și zona de dormit.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri