Cosy Smart

Asa cum mai spuneam, spatiile mici scot la suprafata cele mai creative sotutii de amenajare. Un apartament micut, chic, plin de culoare si creativitate.

 • Client:
  Persoană fizică
 • An:
  2017
 • Locație:
  București
 • Suprafață:
  50 mp
Cosy Smart

Livingul are ca piesa centrala dulapul surpriza 🙂 Aparent un spatiu de depozitare normal, cu o biblioteca colorata,  acesta are incorporat o masa rabatabila cu rol de birou sau de loc de luat masa. In spatele acestei mese am creat un spatiu in care se pot depozita cateva scaune rabatabile, ce pot fi folosite cand se dechide.

Amenajarea este realziata ca o oglinda a personalitatii clientei. In nuante deschise, pastelate, cu accente de culori mai tari.

Bucataria este are si ea predominant culori deschise, cu accente de galben si albastru. Tot din lipsa spatiului, am optat pentru o masuta rabatabila potrivita pentru servirea micului dejun sau pentru o discutie intima. 

În dormitor am optat pentru un pat tapitat, pufos. Dressingul am incercat sa-l “camuflam” cu oglinzi astfel incat sa nu creeze o senzatie apasatoare prezenta lui.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri