Cosy Smart

Asa cum mai spuneam, spatiile mici scot la suprafata cele mai creative sotutii de amenajare. Un apartament micut, chic, plin de culoare si creativitate.

 • Client:
  Persoan─â fizic─â
 • An:
  2017
 • Loca╚Ťie:
  București
 • Suprafa╚Ť─â:
  50 mp
Cosy Smart

Livingul are ca piesa centrala dulapul surpriza ­čÖé Aparent un spatiu de depozitare normal, cu o biblioteca colorata,┬á acesta are incorporat o masa rabatabila cu rol de birou sau de loc de luat masa. In spatele acestei mese am creat un spatiu in care se pot depozita cateva scaune rabatabile, ce pot fi folosite cand se dechide.

Amenajarea este realziata ca o oglinda a personalitatii clientei. In nuante deschise, pastelate, cu accente de culori mai tari.

Bucataria este are si ea predominant culori deschise, cu accente de galben si albastru. Tot din lipsa spatiului, am optat pentru o masuta rabatabila potrivita pentru servirea micului dejun sau pentru o discutie intima. 

├Än dormitor am optat pentru un pat tapitat, pufos. Dressingul am incercat sa-l ÔÇťcamuflamÔÇŁ cu oglinzi astfel incat sa nu creeze o senzatie apasatoare prezenta lui.

Suntem MDK2 Studio

├Än 2010 am pornit ├«n lumea designului interior ca dou─â absolvente de facultate. Ast─âzi ne m├óndrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clien╚Ťilor, peste 10 ani de experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune pentru amenaj─âri care continu─â.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universit─â╚Ťii de Arhitectur─â ╚Öi Urbanism ÔÇ×Ion MincuÔÇŁ Bucure╚Öti ÔÇô Promo╚Ťia 2010

C─ât─âlina

C─ât─âlina

Papurcu

Absolvent al Universit─â╚Ťii de Arhitectur─â ╚Öi Urbanism ÔÇ×Ion MincuÔÇŁ Bucure╚Öti ÔÇô Promo╚Ťia 2010

Hai s─â st─âm de vorb─â

Reziden╚Ťiale

Horeca, Birouri