Neverending story

O casă pentru un cuplu tânăr, care știe ce își dorește.

 • Client:
  Persoană fizică
 • An:
  2018
 • Locație:
  Ploiești
 • Suprafață:
  130 mp
Neverending story

Pentru acest apartament, am acordat o atenție deosebită la detalii. Am preluat această casă de la nivelul de construcție, astfel încât am avut posibilitatea să intervenim atât pe partea de proiect de electrice, cât și sanitare.

Coloristic, clienții au ales predominant nuanțele de gri, cu accente de culoare și lemn. Aceste elemente se regăsesc în întreaga casă. Stilul de amenajare este minimalist, dominând liniile drepte.

Piesa principală a livingului este canapeaua generoasă, foarte confortabilă. 

Deși este o casă foarte luminoasă datorită ferestrelor mari, am pus destul de mult accent pe iluminatul artificial, de atmosferă. Astfel, circuitele electrice au fost realizate cu mare atenție, pentru a crea un cadru cât mai relaxant. Întregul iluminat este architectural, compus din spoturi și benzi de lumină încastrate.

Bucătăria este încăperea utilizată cel mai des în această casă. Compartimentarea pieselor de mobilier a fost gândită cu mare atenție, astfel încât toate produsele să aibă locul lor clar definit. În aceasta încăpere predomină albul și griul, cu câteva accente de culoare.

Băile sunt amenajate în stil minimalist, predominând culorile deschise și accentele de lemn, care încălzesc vizual atmosfera. Oglinzile generoase creează impresia de mărire a spațiilor.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri