The Nest

Un apartament cu 4 camere care ne-a captivat din prima.

 • Client:
  Persoană fizică
 • An:
  2020
 • Locație:
  București
 • Suprafață:
  78 mp
The Nest

Proiectul de design interior a presupus crearea unei atmosfere calde, cu nuanțe pastelate și materiale naturale.

În living am folosit un tapet în culori pastelate și o culoare diferită pentru tavan și corpul de mobilier pentru a delimita vizual zona de TV cu canapea și zona de luat masa. 

Am creat mai multe spații de depozitare și am încercat să le integrăm astfel încât să nu încarce atmosfera, dar sa fie suficient de mari pentru o familie cu un copil.

În bucătărie am optat pentru o zonă de cafea și mic dejun cu scaune de bar, în living am creat o zonă de luat masa unde am plasat deasupra un corp de iluminat format din 3 terarii si 2 becuri.

În birou am integrat și balconul – zonă cu plante pentru relaxare. Biroul are 2 posturi de lucru, zona de hobby-uri și un divan extensibil care poate acomoda musafirii sau poate deveni un loc de relaxare și pentru locatari. 😊

Dormitorul este o cameră în care am dorit să inducem ideea de calmitate, prin culori neutre și elemente de design ce emană căldură.

Parchetul triplustratificat cu finisaj de stejar natur și plăcile retro de ceramică completează atmosfera primitoare a apartamentului.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri