Vertical Spirit

Organizare și aspect în sala de escapadă și bouldering.

 • Client:
  Vertical Spirit
 • An:
  2018
 • Locație:
  București
 • Suprafață:
  82 mp
Vertical Spirit

Obiectivul acestui proiect a fost să obținem o sală de sport cu o atmosferă veselă și bine compartimentată. Deoarece pentru activitatea de cățărat este nevoie de echipament specific care se închiriază de la sală, totul a trebuit gândit astfel încât să se adapteze perfect la nevoile locului. Am reușit să integrăm toate elementele necesare și să obținem, totuși, un spațiu aerisit și primitor. Am adăugat culoare pentru a construi un ambient plăcut, mobilier dinamic și am repoziționat zonele de relaxare. 

În zona de recepție am compartimentat astfel încât să separăm spălătorul de spațiul de primire, de magazin și de zona de așteptare.

 

Am reorganizat și animat zona de mese făcută la supantă, am introdus o zonă de bar cu mașină de cafea, chiuvetă, microunde și minifrigider, care să ajute la organizarea petrecerilor pentru copii din incinta sălii.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri