De ce ai nevoie de o echipă de designeri de interior pentru a-ți amenaja locuința?

De ce ai nevoie de o echipă de designeri de interior pentru a-ți amenaja locuința?

Casa ta este locul în care te întorci mereu după o zi plină. Este un spațiu personal, un loc special de care te bucuri în fiecare zi. Și cum poți să te bucuri de el dacă nu este amenajat așa cum îți dorești tu?

Noi avem soluția. Cu studii în domeniu, experiență și spirit artistic, îți putem amenaja casa după gusturile tale, cu simț estetic și mereu cu ideea de utilitate la bază. Citește în continuare și descoperă motivele pentru care ar trebui să apelezi la o echipă de designeri de interior!

De ce ai nevoie de o echipă de designeri de interior pentru a-ți amenaja locuința?

Cu o echipă de designeri de interior economisești timp și bani

Pentru ca locuința ta să se transforme într-un loc perfect de relaxare, spațiu productiv pentru lucratul de acasă sau studio pentru activități creative, ai nevoie de un mobilier ales cu grijă, corpuri de iluminat care să se potrivească, pereți colorați în nuanțe matchy-matchy, decor estetic și alte elemente care să se armonizeze bine între ele.

Amenajarea locuinței este un proces complex, de durată, și poate fi costisitor dacă nu pleci de la început cu o idee clară în minte. Echipa noastră de designeri de interior poate fi soluția pentru ca locuința ta să devină „acasă”. Acasă este locul în care poți fi tu, în care îți găsești inspirația să lucrezi câteva ore neîntrerupte, în care să te poți odihni o zi pe canapea, este locul în care copiii se simt în siguranță și spațiul perfect pentru reuniunile de familie. O casă are o mulțime de roluri, iar cel mai important este să te facă să te simți bine în ea.

Amenajarea necesită timp și investiții. Noi știm cum să le economisești pe amândouă, pentru că:

  • suntem organizați și planificăm totul – astfel vei ști în fiecare stadiu al procesului care sunt materialele pe care trebuie să le cumperi sau când este următoarea etapă a amenajării. Noi, designerii de la MDK2 Studio, avem în centrul de valori punctualitatea și seriozitatea, așa că nu pierdem timp. Totul este organizat, planificat și adaptat în funcție de nevoile tale;
  • ne adaptăm în funcție de bugetul clientului – știm că uneori este copleșitor să amenajezi sau să redecorezi o locuință. Nu-ți face griji în privința bugetului, fiindcă ne adaptăm cerințelor și bugetului tău.
  • ne ocupăm de toate aspectele amenajării, cu implicarea ta minimă – timpul este prețios, iar noi vrem să îl folosim în avantajul amândurora. Venim la tine cu propuneri, iar la întâlniri participi ca să le aprobi sau să ne spui ce să îmbunătățim. Îți oferim idei și propuneri, iar apoi tu te ocupi de achiziționarea produselor generale. Deci da, te contactăm doar atunci când este nevoie. 

Abia așteptăm un nou proiect îndrăzneț. Ne implicăm 100% și vrem să te surprindem cu ideile noastre! Contactează-ne și putem lucra împreună la amenajarea „acasei” tale!

De ce ai nevoie de o echipă de designeri de interior pentru a-ți amenaja locuința?

Designerii de interior îmbină utilul cu plăcutul în amenajarea unei locuințe

Atunci când îți amenajezi locuința, de multe ori te gândești că trebuie să arate bine. Însă, pe lângă aspectul estetic, este necesar să iei în calcul și aspectul practic. De multe ori este dificil să vezi dincolo de exterior, de aceea noi putem fi soluția pentru o amenajare cu stil și, în același timp, care să țină cont de utilitatea obiectelor și a casei în sine.

Alegerea pieselor de mobilier, a corpurilor de iluminat, a texturilor și culorilor ține de o strategie bine pusă la punct. Ca designeri de interior, luăm aceste decizii raportate pe termen lung:

  • ținem cont de specificul familiei tale – de exemplu, dacă ai animăluțe năzdrăvane este posibil ca o canapea de piele să nu fie cea mai inspirată decizie, din cauză că poate fi ușor zgâriată. De asemenea, dacă ai copii, vei avea nevoie de mai mult spațiu liber pentru joacă. În loc să adaugi în living un corp de mobilier estetic, mai bine lași loc de o căsuță de joacă sau un cort iubit de cei mici;
  • luăm în calcul ocupația ta – dacă job-ul tău presupune utilizarea constantă a unui calculator, poziționarea unui birou este posibil să fie de ajuns. Dacă ai mereu în față foi, cărți, notițe, hârtii, este posibil să ai nevoie de mai mult spațiu. Alegerile inspirate de acum își vor resimți utilitatea în viitor.

La MDK2 Studio realizăm proiecte complete și complexe, estetice și practice, adaptate și personalizate!

De ce ai nevoie de o echipă de designeri de interior pentru a-ți amenaja locuința?

Ideile tale sunt piatra de temelie a designului, însă noi aducem și idei originale pentru stilul ales

Preferințele tale vor fi mereu ideea de bază de la care pleacă amenajarea gândită de noi. Rezultatul final trebuie să fie întotdeauna pe placul tău, de aceea noi, la MDK2 Studio, pornim orice proiect de la dorințele clienților. Totuși, fiindcă experiența ne-a arătat că lucrurile pot fi mereu îmbunătățite, adaptăm proiectul astfel încât locuința să se afle în armonie. Păstrăm cerințele tale, însă ne asigurăm că designul interior este echilibrat și corect executat.

Pentru a fi siguri că amenajarea este pe placul tău, realizăm proiectul în 3 pași, astfel încât toate deciziile finale să fie luate de tine.

  1. Pasul 1 – începem prin a ne cunoaște și a pune bazele proiectului. Discutăm despre ideile tale, stilul tău de viață, necesități, dorințe, preferințe. Îți oferim surse de inspirație pentru a înțelege mai bine ce ți-ar plăcea să ai în locuința ta, punem în discuție posibile modificări pe care ai fi dispus să le accepți și ne gândim la cum putem refolosi posibile obiecte pe care vrei să le păstrezi sau să le adaugi în casă;
  2. Pasul 2 – realizăm prima variantă 2D a proiectului, îți arătăm cum am gândit organizarea spațiului și rezolvăm situațiile dificile pe care este posibil să le întâmpine locuința ta. Soluții există întotdeauna, trebuie doar să lucrezi cu oamenii potriviți care să ți le prezinte și rezolve!
  3. Pasul 3 – în acest punct punem la treabă imaginația noastră, a designerilor, alegem obiectele, culorile și toate elementele care țin de amenajare. Îți prezentăm pe parcurs randări 3D până când ajungem la acordul tău. Vrem să ne asigurăm că îți place tot ce am gândit pentru tine, așa că ținem cont de feedback-ul tău și îmbunătățim designul în funcție de preferințele tale.
  4. Pasul 4 – ne place să-l numim „șantierul”, pentru că aici începem treaba. Este momentul să realizăm proiectul și să transformăm randarea 3D finală în realitate!

Designerii de interior te ajută să te hotărăști asupra stilului casei

Dacă îți este dificil să te hotărăști asupra tipului de design care ți-ar plăcea să fie abordat în locuința ta, simți că te afli undeva la mijloc între stiluri ori ai idei proprii pe care vrei să le pui în aplicare, noi te putem îndruma către o variantă care să includă ce îți dorești tu.

Deciziile privind designul locuinței sunt importante, fiindcă îți vor influența viața pe viitor. Dacă te trezești dimineața în casa visurilor tale și savurezi fiecare colțișor din casă cu privirea atunci când pășești pragul locuinței, înseamnă că am făcut o treabă bună. O casă frumos amenajată, pe placul preferințelor tale, poate fi un factor care îți influențează buna dispoziție, optimismul și gândirea pozitivă. Este important să te simți în largul tău la tine acasă și să te poți bucura de atmosfera interioară!

Avem experiență în designul interior și ne dorim să amenajăm casa perfectă pentru tine! Poate ți se pare că perfecțiunea este greu de atins, însă câtă vreme locuința este pe placul tău și este proiectată ca să fie practică, este posibil să îți atingă standardele tale de perfecțiune. 

În design totul este subiectiv, de aceea TU ești în mijlocul proiectului pe care noi îl realizăm.

De ce ai nevoie de o echipă de designeri de interior pentru a-ți amenaja locuința?

MDK2 Studio creează designuri îndrăznețe, utile și adaptate nevoilor tale!

Visurile devin realitate cu oamenii potriviți lângă tine. Apelează la serviciile de design interior ale studioului nostru și fii pregătit să demarăm împreună amenajarea sau reamenajarea locuinței tale.

Ținem cont de nevoile și dorințele tale, dar ne asigurăm și că locuința este eficientă și estetică din punct de vedere vizual. Casa ta devine și casa noastră pentru puțin timp, așa că ne implicăm 100% în proiectul tău!

Suntem o echipă cu idei inovatoare, fresh și proiectate mereu asupra viitorului. Hai să lucrăm împreună!