Air Bnb

O garsonieră generoasă, amenajată cozy și colorat.

 • Client:
  Persoană fizică
 • An:
  2018
 • Locație:
  București
 • Suprafață:
  52 mp
Air Bnb

Această locuință spațioasă ne-a permis să amenajăm separat zona de dormit și zona de zi. Am profitat de holul generos care face trecerea între dormitor și bucătărie și am organizat zona de zi cu TV și canapea. 

Fiind un bloc vechi din zona istorică a Bucureștiului, am vrut să păstrăm aerul boem, retro și am hotărât să restaurăm caloriferele și parchetul. Deși este un spațiu achiziționat special pentru închiriere, proprietarul nu a făcut rabat la calitate și am mers pe finisaje premium de la gresie, faianță și până la accesorii și corpuri de mobilier realizate la comandă.

Ne-am folosit de balcoane pentru a crea spații de relaxare adiacente camerelor, dar fără sa spargem zidaria existentă. Din balconul de la dormitor se poate admira Intercontinentalul. Celălalt balcon are deschidere spre curtea interioară și aici am ales sa sablăm parțial, astfel încât să limităm priveliștea nu tocmai atrăgătoare a curții.

Am folosit culori și texturi care să inducă ideea de relaxare și să completeze și să atenueze viața tumultoasă din centrul capitalei.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri