Mixing Flavours

Un apartament cochet și elegant în culori pastelate, feminine.

 • Client:
  Persoană fizică
 • An:
  2018
 • Locație:
  București
 • Suprafață:
  60 mp
Mixing Flavours

În acest apartament, livingul și bucătăria erau două spații complet independente la începutul proiectului nostru. Pentru că s-a dorit totuși o comunicare vizuală a acestora, am realizat o zona vitrată între ele. Optând pentru aceasta soluție, am creat efectul vizual dorit, fără a neglija partea de izolare a celor două încaperi.

Livingul este atât zona destinată relaxării, cât și zona pentru lucru, de aceea am încorporat un birou. Contrablatul zonei de birou are o sticlă vospită pe care se pot scrie notițe, iar biroul are o lumină de lucru în partea de jos a corpurilor suspendate de deasupra lui.

Bucătăria este integral albă, cu accente de gri antracit, o abordare foarte grafică și curată. Am optat pentru folosirea blatului din cuarț atât pentru blatul de lucru, cât și pentru blatul zonei de bar.

Un element foarte interesant de care a trebuit să ținem cont și pentru care a fost nevoie să găsim o soluție a fost cerința clientului de a putea privi din bucătărie la TV. Soluția gasită a fost să pozitionăm o oglindă deasupra canapelei, ușor înclinată, astfel încât prin oglindire sa se poată vedea TV-ul.

Dormitorul este luminos, creat și cu ajutorul oglinzilor care reflectă atât lumina naturala, cât și cea artificală. Am optat pentru un pat tapițat, într-o nuanță vibrantă, pentru a adăuga un accent de culoare în încăpere. Măsuța de machiaj este piesa de nelipsit din dormitorul unei doamne, acesta completând designul dormitorului.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri