Royal Green

Un proiect cu aer aristocrat, cu multe inserții de auriu și verde intens.

 • Client:
  Persoană fizică
 • An:
  2019
 • Locație:
  București
 • Suprafață:
  44 mp
Royal Green

Situat într-o casa veche, în acest apartament am amenajat baia și zona de zi care face legatura dintre bucătărie și dormitoare. 

Deoarece există foarte multe uși, am fost nevoiți să ne jucăm inteligent cu piesele pe care le-am integrat în amenajare. Astfel, am ales să includem zona de TV în camera de primire, unde am așezat 2 fotolii mari și confortabile care acomodeaza cu success și cei doi căței simpatici din familie. 

În cealaltă cameră am așezat canapeaua, un fotoliu, un șemineu electric deasupra căruia am ascuns un spațiu de depozitare, o comodă joasă care face legatura dintre cele 2 camere și, piesa de rezistență a casei, barul. Acesta este integrat într-o nișă existentă, deci nu iese foarte mult în exteriorul peretelui. Deoarece în serile cu petreceri, când ar fi stat mai mult deschis decat închis, ne-ar fi încurcat cele 2 uși deschise, am ales un sistem de deschidere care ascunde aproape în totalitate ușile în lateralele dulapului.  

Baia completează amenajarea cu un roz pudră, care scoate și mai tare în evidență verdele din zona de zi. Oglinzile, deși nu sunt cele mai prietenoase cand vine vorba de curățenie, iși ating cu success scopul deoarece fac baia să pară spațioasă și oferă suficiente spații de depozitare.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri