Tasty

Un proiect de design drag, o suprafață generoasă și o organizare care ne-a provocat.

 • Client:
  Persoană fizică
 • An:
  2019
 • Locație:
  București
 • Suprafață:
  115 mp
Tasty

În zona de zi am încălzit atmosfera cu multe elemente din lemn masiv: blat, masuțe de cafea, bibliotecă, picioarele de la masa de dining, blatul de la insula de bucătărie. 

Am folosit un semineu cu bioetanol, ideal pentru serile relaxante petrecute pe canapea. Placarea din spatele bibliotecii și din spatele televizorului este realizată cu ardezie flexibilă, un alt material natural care contrastează cu lemnul masiv.

Dormitorul matrimonial a fost o provocare deoarece am avut parte de clienți curajoși. Deși baia din camera matrimonială fusese transformată în dressing de foștii proprietari, noi am ales sa o deschidem către dormitor și să combinăm zona de dressing cu un element surpriză: cada. 

Am creat o separare cu un panou metalic auriu care servește și drept suport TV.

Zona de tăblie am ales să fie în nuanța ușii, iar deasupra am preluat elementele curbe pe care le regăsim în panoul pentru TV și le-am aplicat pe o suprafață mare de oglindă.

Între geamurile din lateral am așezat o masuță de toaletă și fotoliul pentru citit și relaxat, pe care l-am poziționat la geam, către ieșirea pe terasă.

Camerele fetelor le-am amenajat asemănător, adaptat dorințelor fiecăreia.

Suntem MDK2 Studio

În 2010 am pornit în lumea designului interior ca două absolvente de facultate. Astăzi ne mândrim cu zeci de proiecte finalizate pe placul clienților, peste 10 ani de experiență și o pasiune pentru amenajări care continuă.

Daniela

Daniela

Ecobici

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Cătălina

Cătălina

Papurcu

Absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Promoția 2010

Hai să stăm de vorbă

Rezidențiale

Horeca, Birouri